Bewust-Heel
Vul het leven met jezelf in plaats van dat je jezelf vult met het leven
Prijzen

Mijn consulten worden niet vergoed door het ziekenfonds. Mijn gevoeligheid en levenservaring hebben mij gebracht tot waar ik nu ben. Alles waar ik tot nu toe mee bezig ben geweest en waar ik mensen mee heb geholpen heeft in de praktijk uitgewezen dat het zeer krachtig werkt. Het lezen van energie en ermee werken is iets wat bij mij hoort en ik zelf verder heb ontwikkeld. Het is niet iets wat ik heb geleerd. De verzekeringen stellen echter andere eisen. Ik hou mijn prijzen laag omdat ik vind dat ook dit soort therapie voor iedereen toegankelijk moet zijn.

De prijs van een consult 60 -90 min: 40,--

Telefonisch consult 30 min: 17,50--

Advies en antwoorden per e-mail: 12,50,--

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld