Bewust-Heel
Vul het leven met jezelf in plaats van dat je jezelf vult met het leven
Deel jouw ervaringen over/met mij

In deze categorie kan je jouw ervaring plaatsen die je hebt opgedaan als je contact met mij hebt gehad of bij mij bent geweest.

Ik zou het het leuk vinden ieders bevindingen hier terug te lezen.

Door hieronder te klikken op reacties kun je jouw verhaal plaatsen.

Alvast bedankt!

Suzanna

Reacties

Odilia/Nina op 15-10-2013 19:52

Het was een bijzondere ervaring, een sessie bij je te hebben. Je straalt rust uit, je bent heel goed, geeft inzichten en goede adviezen. Waar je weer verder mee kan. Voel mij lichter en heb meer energie. Zit weer in de "flow". Kom zeker nog een keer bij je. Dank je wel!

Nina

Anita op 16-10-2013 13:11

Inmiddels zijn wij  ruim 1, 5 jaar aan de gang. Sommige sessies zijn heel heftig waarbij veel loskomt. De energie die er daarna vrij komt is wonderbaarlijk. Het mooie is dat iedereen dit zelf kan. Vaak heb ik aan een half woord van jou genoeg om weer verder te kunnen in mijn proces. Je inzichten zijn helder en vallen altijd op het juiste moment. Bedankt voor je steun en kracht. Bedankt dat je mij het juiste gereedschap hebt gegeven om mijn eigen zelf weer te vinden.  

miranda op 16-10-2013 14:53

Wat ik vooral leer bij Suzanna is de kracht in mezelf terug te vinden die iedereen in zich heeft.  Ik word soms enorm opgeslokt door het leven.  Ik merk ook dat dat een vlucht patroon is geworden. Dan wil ik er niet aan om naar mezelf te kijken en heeft alles en iedereen de schuld van mijn problemen en gevoelens.  Terwijl de ander mij eigenlijk een spiegel voorhoudt en het dus een enorme leerschool kan zijn!  Dat vergeet ik nog weleens. Jij kan me dan laten zien dat ik de kracht heb in mezelf en dat vanuit mijn hart alles mogelijk is. Dus ook mijn problemen waar ik x op x tegenaan loop, komen altijd doordat ik mezelf blijf verwaarlozen op die punten. Jij leert me terug te gaan naar mijn kern en altijd naar mezelf te kijken bij problemen. Wat wil ik? Wat voel ik? Waar sta of zweef ik op dit moment. En wat wil een ander mij leren over mezelf? Het belangrijke is mijn eigen liefde te ontwikkelen.  Ik kom om nummer één.  Jij geeft me handvatten om me bewust te worden van mezelf en wat ik kan veranderen door naar mezelf te kijken en vooral met mezelf te blijven communiceren. Dank je wel! ♥                                                                                                                  

Miranda...

Mirjam op 05-11-2013 16:56

Het was een mooie en bijzondere ervaring. Heel mooi Suzanna hoe jouw hart communiceert met een ander hart en je precies brengt naar de punten in je leven waar je naar terug kan om die energie in de vorm van pijn/emoties/angst naar het nu te halen en via je hart in het nu te transformeren.  Nu weet ik beter hoe ik dit zelf kan doen. Je hebt mij weer vertrouwen gegeven in het gebruiken van kristallen, waar ik nu ook mee werk door de kristallen toe te voegen in drinkwater waar ik echt het verschil in bemerk en gezondheidsklachten al aan het verminderen zijn. Bedankt voor wie je bent en het mooie werk welke je vanuit je hart doet. Liefs, Mirjam

Limaenese op 20-12-2013 14:16
Bedankt voor de interessante informatie
Limaenese op 22-12-2013 15:44
Lees het hele blog, pretty good
N.I. Beemster op 06-12-2014 17:46

Lieve Suzanna,

Ik vind dit een mooie en interessante site, met veel nuttige informatie.

Via bewustverbinden.com ben ik terecht gekomen op jouw site.. :)

Bedankt voor je bijdrage om van de wereld een betere en mooiere plek te maken.

Groetjes,

N.I. Beemster

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld