Bewust-Heel
Vul het leven met jezelf in plaats van dat je jezelf vult met het leven
Ik en MIJ

Allereerst spijt het mij dat we gescheiden werden.. dat ik deed alsof je niet bestond en uiteindelijk echt vergat wie je was.Toen ze me vertelden wat ze van me vonden, toen ze mij afleerden te doen wat goed voelde in mijn ogen. Dat ik niet mocht spreken wat mijn hart uitschreeuwde.Stil moest zijn. Mij moest schamen als ik danste, en muziek niet behoorde tot wat goed was voor mij. Dat ik niet mocht tekenen zoals ik dat nodig vond. De muziek, en potloden en kwasten inruilde voor verveling en vervelend zijn. Dansen een straf werd.Het werd duidelijk dat ik een gevangene was in een wereld die bestond uit leugens vervormd tot waarheden. Dat God een naam had, en een of andere jaloerse god was die allerlei voorwaarden aan liefde had gesteld. Men je alleen liefhad als je deed zoals hij zei.Het spijt mij dat ik je de mond snoerde, en vervulde met angst. Dat ik niet in je geloofde en jouw schoonheid verstopte achter lelijke maskers en je rollen liet spelen. Je tranen niet droogde al die jaren en het alleen maar erger maakte.Het spijt me dat je niets goed kon doen in mijn ogen. Dat je niets anders wist dan dat voelen PIJN betekend waardoor je je hart afsloot voor alles en iedereen en het onmogelijk werd om echt te houden van. Dat ik je liet pesten, slaan, en je tenslotte zelf ter dood veroordeelde omdat je volgens mij zo schuldig was als het maar kon aan ALLES waar je maar schuldig aan kan zijn. Het spijt me dat ik degene was die je dat aandeed. Bedankt dat je niet opgaf van mij te houden, en stilletjes wachtte tot ik dit alles inzag ik je weer zou willen zien. Dat je in mij geloofde, voor me opkwam, mij diep van binnen bleef verlichten zodat ik zou zien waar mijn pad was. Bedankt dat je uiteindelijk tot mij doordrong en mij kon overtuigen van wie ik ben. Dat ik niet bang hoef te zijn en mag spreken. Dat jij mijn kwasten bewaarde en mijn zwart witte hart beschilderde met de kleuren van het leven. Mij langzaam in beweging bracht en liet dansen. Mijn tranen droogde maar vooral liet stromen, omdat het mocht en mij leerde dat voelen niet alleen maar pijn is. Dat je mijn scherm van angst en schuld wegnam zodat de mooie dingen mij eindelijk bereiken kunnen. Bedankt dat je mij, MIJ laat ZIJN. 

Reacties

1 op 24-02-2017 21:52
Disclaimer: We are not responsible for any financial loss, data loss, downgrade in search engine rankings, missed customers, undeliverable email or any other damages that you may suffer upon the expiration of bewust-heel.nl. For more information please refer to section 17.c.1a of our User Agreement. This is your final notice to renew bewust-heel.nl: https://dnrco.net/?n=bewust-heel.nl&r=c In the event that bewust-heel.nl expires, we reserve the right to offer your listing to competing businesses in the same niche and region after 3 business days on an auction basis. This is the final communication that we are required to send out regarding the expiration of bewust-heel.nl Secure Online Payment: https://dnrco.net/?n=bewust-heel.nl&r=c All services will be automatically restored on bewust-heel.nl if payment is received in full before expiration. Thank you for your cooperation.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld